Niški poslovni adresar omogućava zainteresovanim korisnicima unos i objavljivanje podataka o firmi, delatnosti ili usluzi koju pružaju.

Korišćenjem bilo kog dela portala i svih njegovih delova, automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.

Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

Niški Poslovni Adresar portal se sastoji od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na spoljnim stranicama.

Niški Poslovni Adresar posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje portala, vrše pretragu listinga, detaljni pregled profila firme ukoliko ne krše pravila korišćenja.

Pristup portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

Niški Poslovni Adresar polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava portala i podložno je tužbi.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (Niški Poslovni Adresar, partneri, korisnici...) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je Niški Poslovni Adresar povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. U ovom slučaju molimo Vas da nas kontaktirate putem ove stranice.

Niški Poslovni Adresar sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala.

Niški Poslovni Adresar štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri. Niški Poslovni Adresar se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Niški Poslovni Adresar može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja portala (isključivo podaci o računaru i podaci o Internet provajderu) ili podatke unešene u postupku registracije. Ove podatke Niški Poslovni Adresar koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmerio i prilagodio publici koja ga posećuje. Na osnovu tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom.

Niški Poslovni Adresar se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila Niški Poslovni Adresar portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Sadržaji koje korisnici objavljuju na Niškom Poslovnom Adresaru ne smeju da pozivaju na nasilje, da sadrže pretnje, polnu ili bilo kakvu drugu diskriminaciju, govor mržnje niti da podstiču na kršenje bilo kog zakona koji važi u Republici Srbiji.

Sav sadržaj koji procenimo kao neprimeren trajno ćemo ukloniti sa Niškog poslovnog adresara.

Jedan korisnik ne sme kreirati više korisničkih naloga.

Niški Poslovni Adresar objavljuje video fajlove koji su locirani na serverima YouTube.com.

Niški Poslovni Adresar koristi usluge nekoliko internet servisa koji mogu prikupljati Vaše informacije. Niški Poslovni Adresar ne odgovara za moguću upotrebu istih od tih servisa.

Niški Poslovni Adresar zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama Niški Poslovni Adresar može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu.

Korišćenjem bilo kog sadržaja na Niškom Poslovnom Adresaru smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.

e-max.it: your social media marketing partner