5149
https://niskiadresar.com/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/zalaptop-1460373414.jpg

BENGAZI DOO NIS

Dušanova 47, Niš 18105
+38118514666

Galerija

Opis

Dođite, posetite najveću igračku kutiju!!!

Vršimo servisiranje računara, konzola za igru i prateće opreme, reparaciju i instalaciju sistema, eliminaciju virusa, razna podešavanja windows-a i druge usluge. Naši serviseri uspešno vrše umrežavanje i administriranje računarskih mreža, a može se i ugovoriti održavanje mreža i sistema na lokaciji klijenta na mesečnom ili godišnjem nivou.

Pri kupovini računara ne morate se ograničiti na postojeće, već sklopljene konfiguracije. U skladu sa Vašim potrebama kod nas možete sklopiti računar od komponenti po želji – Vi birate, mi realizujemo

U "GAME BOX"-u možete na jednom mestu naći svu potrebnu i nepotrebnu gaming opremu za računare i konzole, SONY PlayStation, XBOX 360, NINTENDO, prateću opremu i originalne igre, računare i komponente, rezervne delove. . . . Za sve konzole je obezbeđen servis.

Imamo veliki izbor gamepadova, miševa, tastatura, slušalica, zvučnika... Uz laptopove vodećih svetskih brendova, sa lagera ili po narudžbini, nudimo i torbe i rančeve raznih veličina i dezena, kao i pouzdane kulere za dug i pouzdan rad Vašeg notebook–a, a široka paleta tablet računara koje možete obući u jednobojne ili šarene futrole i torbice stoji Vam na raspolaganju.
Tip:
Maloprodaja
Ključne reči:

Lokacija na mapi

Map Directions

Komentari

Dodaj komentar

Trenutno nema komentara

company map
Dušanova 47, Niš 18105

Contact Persons

Predrag (+)