5502
https://niskiadresar.com/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/Logo-1459767188.png

Big Star Travel

Dušanova 65, Niš 18000
381 18 515 047

Galerija

Opis

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh...

Turistička agencija "Big Star" nastala je 2009.godine kao rezultat udruživanja trojice diplomiranih geografa - turizmologa. Mi smo tim mladih ljudi sa višegodišnjim iskustvom u turizmu, zaljubljeni u svoju struku i uvek spremni da na profesionalan i odgovoran način obavljamo svoju delatnost. Naša briga o Vama počinje već kod rezervacije, a završava se Vašim povratkom.

Naš cilj je:

- kontinuirano povećanje obima poslovanja i konstantno upoznavanje kupaca sa uslugama koje pružamo
- svoje mesto na tržištu osvajamo prvenstveno kvalitetom usluge, uz korišćenje savremenih sredstava marketinga, razvojem tehnike i tehnologije
- sve svoje odnose sa klijentima i partnerima zasnivamo na saradnji i uzajamnom poštovanju, a u cilju postavljanja dugoročnih odnosa i razvijanju saradnje u pravcima kojima se obezbedjuje zadovoljstvo kupaca.
- sa namerom da upotpunimo i proširimo spektar usluga, pozivamo Vas da nam pošaljete ideje i planove za odmorom i putovanjima, kako bismo uvrstili u našu ponudu nove destinacije i programe za Vas, naše buduće putnike.

Big Star Travel se bavi prodajom letnjih i zimskih aranžmana, putovanja, avio-karata i Eventim ulaznica za sportske i kulturne manifestacije. Posedujemo Amadeus rezervacioni sistem, koji Vam omoguća odabir i kupovinu najpovoljnije avio karte.

Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate e-mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju "BIG STAR TRAVEL". Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja. 

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh...

Big Star tim Vam želi srećan put!

Lokacija na mapi

Map Directions

Komentari

Dodaj komentar

Trenutno nema komentara

company map
Dušanova 65, Niš 18000

Contact Persons

Bojan (+)
381 18 515 047

Društvene mreže