2312
https://niskiadresar.com/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/67/logo-1460620497.jpg

Promont Komerc

Dimitrija Tucovića BB, Niš 18000
018/421-18-18

Galerija

Opis

Veleprodaja rasvete, eletromaterijala, sklopne tehnike,

Firma Promont Komerc je osnovana 1992. sa vizijom da obezbedi kvalitetan pristup tržištu i dobar odnos sa partnerima.

Danas se nalazimo na četiri lokacije kako bi bili bliže partnerima i olakšali pristup robi. Sve lokacije su kancelarijsko-magacinskog tipa i nalaze se u Nišu, Beogradu, i Novom Sadu.

Uživamo poverenje više svetskih i domaćih proizvođača čiji smo vodeći distributeri u Srbiji. Neki od njih su: General Electric Lighting, Vossloh Schwabe, Trevos, Mareli, General Electric Industrial Solutions, Sylvania, Olimpia Electronics, Aling, TEM, Fischer, Opal... Isporuke opreme su organizovane do magacina partnera zahvaljujući velikom voznom parku. Zahvaljujući tome što smo prisutni na četiri lokacije, isporuke su uvek brze i redovne.

Zaposleni u prodaji Promont Komerc-a su većinom elektro inženjeri sa velikim iskustvom, tako da mogu odgovoriti svim zahtevima koji se traže u instalacijama i osvetljenju.

Zaokruživanjem svih ovih tačaka, Promont Komerc je postala ozbiljna firma na tržištu Srbije koja je u mogućnosti da opremi objekat bilo koje vrste ali i da vrši snabdevanje opremom ostale veleprodaje i maloprodaje.

Video

Lokacija na mapi

Map Directions

Komentari

Dodaj komentar

Trenutno nema komentara

company map
Dimitrija Tucovića BB, Niš 18000
018/421-18-18

Contact Persons

Vladimir Dilić (+)
018/421-18-18

Društvene mreže